Název: Alternativní způsoby stravování u studentů vysokých škol v Českých Budějovicích
Překlad názvu: Alternative types of nourishment by students of university in České Budějovice
Autoři: VESELKOVÁ, Barbora
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativní stravování; dělená strava; makrobiotika; nutriční rizika; vegetariánství; alternative eating; divided food; macrobiotics; nutritional risk; vegetarianism
Citace: VESELKOVÁ, Barbora. Alternativní způsoby stravování u studentů vysokých škol v Českých Budějovicích. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/34178

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180834


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-02-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet