Název: Využití bioaktivních látek k prodloužení údržnosti mléčných výrobků
Autoři: Šafářová, Iveta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bioaktivní látky; mléčné výrobky; pH; syrovátka; titrační kyselost; trvanlivost

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=62919

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-179966


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-01-05, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet