Název:
Slow Food a jeho potenciál v České republice
Překlad názvu:
Slow Food and its potential in the Czech Republic
Autoři:
KRATOCHVÍLOVÁ, Markéta Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem diplomové práce bylo skrze analýzu tržních podmínek v oblasti gastronomie v České republice a analýzu současného resp. budoucího stavu nabídky služeb v oblasti Slow Food zhodnotit možnosti dalšího rozšíření tržního podílu Slow Food v ČR. Předložená literární rešerše poskytuje teoretický vhled do dané problematiky. Následuje zhodnocení současného stavu Slow Food v České republice a prezentace výsledků kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Na základě provedených analýz jsou pak navržena opatření pro další rozšíření trendu Slow Food.The aim of this thesis was to evaluate the potential for the further market expansion of Slow Food in the Czech Republic through the analysis of the market conditions of gastronomy and the analysis of the present and of the future services in the field of Slow Food. The literature review provides theoretical insight into the issues. Following parts are situation analysis of Slow Food in the Czech Republic and presentation of results of quantitative and qualitative research. The suggestions made reflect the above mentioned facts for extension of Slow Food.
Klíčová slova:
cestovní ruch; dotazníkové šetření; gastronomie; marketing; Slow Food; SWOT analýza; udržitelný rozvoj; gastronomy; marketing; questionnaire survey; Slow Food; sustainable development; SWOT analysis; tourism Citace: KRATOCHVÍLOVÁ, Markéta. Slow Food a jeho potenciál v České republice. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32797