Název: Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.
Překlad názvu: Milk and dairy products as a source of nutrients for the inhabitants of the Czech Republic.
Autoři: JIRCOVÁ, Petra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny mléka; lipidy mléka; mléko; mléčné výrobky; význam mléka a mléčných výrobků pro zdraví člověka; dairy products; milk; milk lipids; proteins of milk; the importance of milk and milk products for human health
Citace: JIRCOVÁ, Petra. Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/31519

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174940


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-08-28, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet