Název: Stabilita biologicky aktivních látek květenství bezu černého (Sambucus nigra L.) při zpracování
Překlad názvu: The stability of biologically active compounds in elderberry (Sambucus nigra L.) inflorescence during processing
Autoři: SUCHÁ, Renata
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: flavonoidy; rutin; vysokoúčinná kapalinová chromatografie (HPLC); černý bez; elder; flavonoids; high-performance liquid chromatography; rutin
Citace: SUCHÁ, Renata. Stabilita biologicky aktivních látek květenství bezu černého (Sambucus nigra L.) při zpracování. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/38730

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174718


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-07-03, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet