Original title: Vliv vybraných faktorů na kvalitativní ukazatele hovězího masa a zpracování výsledků ve formě webové aplikace
Translated title: Influence of selected factors on the qualitative indicators of beef meat and creation results in the form of a web application
Authors: HOLBOJ, Martin
Document type: Master’s theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beef; fatty acids; meat; hovězí maso; maso; mastné kyseliny.
Citation: HOLBOJ, Martin. Vliv vybraných faktorů na kvalitativní ukazatele hovězího masa a zpracování výsledků ve formě webové aplikace. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/33034

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174572


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-07-03, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share