Název: Vybrané parametry jakosti mléka u léčených dojnic
Překlad názvu: Selected milk quality parameters in cured cows
Autoři: HRUBEŠOVÁ, Kristýna
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antibiotika; kvalita mléka; mléko; ochranná doba; rezidua inhibičních látek; antibiotics; milk; protection time; quality of milk; the residues of inhibitory substances
Citace: HRUBEŠOVÁ, Kristýna. Vybrané parametry jakosti mléka u léčených dojnic. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33094

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174212


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet