Original title: Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
Translated title: The proposal of vinegar farm with the character of functional foods.
Authors: HRDINOVÁ, Vendula
Document type: Bachelor's theses
Year: 2014
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: apple waste; flavonoids; Functional food; red onion; vinegar.; flavonoidy; Funkční potraviny; jablečný odpad; ocet.; červeň cibule
Citation: HRDINOVÁ, Vendula. Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/32505

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174123


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2014-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share