Název: Příprava těstovin s různým podílem merlíkové mouky a jejich kvalitativní hodnocení
Překlad názvu: Preparation and qualitative evaluation of pasta with various portion of quinoa flour
Autoři: BIGASOVÁ, Věra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: merlík čilský; senzorická kvalita; těstoviny; využití; pasta; quinoa; sensory quality; utilization
Citace: BIGASOVÁ, Věra. Příprava těstovin s různým podílem merlíkové mouky a jejich kvalitativní hodnocení. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/31845

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174000


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet