Název:
Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace
Překlad názvu:
The business concept of catering services equipment in urban structures
Autoři:
HÁJKOVÁ, Hana Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Stravovací služby jakožto základní služba v cestovním ruchu mají také podstatný význam mimo cestovní ruch, tedy jakožto součást základní vybavenosti lidských sídel. Právě významem zařízení stravovacích služeb v lidských sídlech, přesněji v urbanizovaných sídlech, se bude zabývat tato práce, a to zvláště z hlediska prospěšnosti takových zařízení na územích, která jsou ovlivněna urbanizačními procesy. Cílem práce je navrhnout podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb ve vybraném území, jímž je městská část Praha Koloděje.This diploma thesis deals with point of food and baverage services in human residences influenced by urbanization processes. It was necessary to analyse primary and secondary data during processing this thessis. Secondary data was got from technical literature and web sites. Primary data was got due to questionare research, managed interviews and my own observing. This information was used for creating business concept which is connected to impact of urbanization processes (especially social atmosphere and social relations between residents). This concept was created for family business based on knowing people in this part of city with aim to contibute to improve social atmosphere.
Klíčová slova:
dopady urbanizačních procesů; lidské potřeby; podnikatelský koncept; stravovací služby; urbanizační procesy; zařízení stravovacích služeb; business concept; food & beverage company; food & beverage services; human needs; impact of urbanization processes; urbanization processes Citace: HÁJKOVÁ, Hana. Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28708