Název: Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace
Překlad názvu: The business concept of catering services equipment in urban structures
Autoři: HÁJKOVÁ, Hana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dopady urbanizačních procesů; lidské potřeby; podnikatelský koncept; stravovací služby; urbanizační procesy; zařízení stravovacích služeb; business concept; food & beverage company; food & beverage services; human needs; impact of urbanization processes; urbanization processes
Citace: HÁJKOVÁ, Hana. Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28708

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173943


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet