Název: Vliv sádkovaní kapra na obsah a složení tuku
Překlad názvu: The effect of purging on lipid content and composition of common carp
Autoři: TRYBULOVSKÝ, Filip
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cyprinus carpio; lidské zdraví; lněné semeno; mastné kyseliny; obiloviny; přirozená potrava; řepkové výlisky; cereals; Cyprinus carpio; fatty acids; human health; linseed; natural diet; rapeseed
Citace: TRYBULOVSKÝ, Filip. Vliv sádkovaní kapra na obsah a složení tuku. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24855

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173904


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet