Název: Kvalita a využití nahých odrůd ovsa
Překlad názvu: The quality and use of naked oats
Autoři: FIŠER, Martin
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení; krmné využití; kvalita zrna; nahé odrůdy; Oves nahý; oves pluchatý; potravinářské využití; průmyslové využití.; chemical composition; feeding utilization; grain quality; grocery utilization; hulled oats; industry utilization.; Naked oats; naked varieties
Citace: FIŠER, Martin. Kvalita a využití nahých odrůd ovsa. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/35761

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173803


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-05, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet