Název: Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
Překlad názvu: Amaranth unconventional food in human nutrition
Autoři: ŠESTÁKOVÁ, Irena
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Amarant (laskavec); charakteristika; preventivní účinky; pěstování; živiny; Amaranth; characterization; cultivation; nutrients; preventive effects
Citace: ŠESTÁKOVÁ, Irena. Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32361

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173611


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-05, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet