Název: Zastoupení cereálních produktů a jejich kvalita v jídelníčku žáků ZŠ a studentů VŠ
Překlad názvu: Representation of cereal products and their quality in the diet of basic school pupils and university students
Autoři: JURÁK, Ondřej
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celozrnný produkt; Cereální produkt; jídelníček; stravovací návyky; studenti; zdravá výživa; žáci; Cereal products; eating habits; healthy diet; menu; pupils; students; whole grain products
Citace: JURÁK, Ondřej. Zastoupení cereálních produktů a jejich kvalita v jídelníčku žáků ZŠ a studentů VŠ. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/31486

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173512


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-05, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet