Název: Sušení chmele na komorových sušárnách
Překlad názvu: Drying process of hop in table dryers
Autoři: Rybka, Adolf ; Kořen, Jiří ; Ciniburk, Václav ; Podsedník, Jan ; Veselý, František
Typ dokumentu: Metodiky
ISBN: 978-80-86836-51-5
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Chmelařský institut s.r.o., Žatec
Abstrakt: Metodika sušení chmele na komorových sušárnách upřesňuje parametry sušení chmele a jejich optimalizaci.
Klíčová slova: chmel; chmelařství; sklizeň; sušárny; driers; harvesting; hop; hop growing
Číslo projektu: FI-IM2/152 (CEP)
Poskytovatel projektu: MPO ČR
Citace: Kořen, J. a kol. Sušení chmele na komorových sušárnách. Metodika pro praxi 10/08 Žatec, Chmelařský institut, 2008, 31 s. ISBN 978-80-86836-51-5
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Chmelařský institut (web)

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-170482


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Výzkumné ústavy > Chmelařský institut
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2014-02-25, naposledy upraven 2024-10-11.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet