Název: Sledování mikrobiologické jakosti masných výrobků s přídavky různých druhů koření v různých koncentracích
Autoři: Večeřová, Hana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Klíčová slova: fermentace; fermentované masné výrobky; indikátorové mikroorganismy

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=55106

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-632352


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet