Název:
Podnikateľský plán na založenie reštaurácie
Překlad názvu:
The business plan for establishing a restaurant
Autoři:
Pandošová, Petronela ; Tyll, Ladislav (vedoucí práce) ; Eysseltová, Sylvie (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo][cze][eng] Cieľom diplomovej práce bolo vytvoriť podnikateľský plán, ktorý pomôže pri realizácii cieľov a naplnení predstáv o podnikaní v gastronomickej oblasti. V teoretickej časti sú popísané jednotlivé časti podnikateľského plánu na základe naštudovanej literatúry.Praktická časť sa zaoberá konkrétnym podnikateľským plánom vytvoreným pre reštauráciu Family v Humennom.Cílem diplomové práce bylo vytvořit podnikateľský plán, který pomůže při realizaci cíľů a naplnění představ o podnikání v gastronomické oblasti. V teoretické částí jsou popsané jednotlivé části podnikatelského plánu na základě naštudované literatury.Praktická část se zabýva konkrétnim podnikatelským plánem vytvořeným pro restauraci Family v Humennom.The aim of this thesis was to create a business plan that will help in achieving the objectives in the gastronomy field. The theoretical part describes the various parts of the business plan.Practical section describes a specific business plan for the Family Restaurant in Humenné.
Klíčová slova:
Podnikatelský plán; Podnikání; Restaurace; Business; Business plan; Restaurant
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/20814