Název: Špecifiká podnikania na potravinárskom trhu SR
Překlad názvu: The specifics of the food market of Slovak Republic
Autoři: Göblová, Romana ; Olšanová, Květa (vedoucí práce) ; Horváthová, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo] [eng] [cze]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; potravinářský trh; původ potravin; státní podpora; zemědělství; značka kvality; agriculture; food market; food origin; food safety; government support; quality mark

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/37302

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-163957


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-11-26, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet