Original title:
Podnikatelský plán vietnamské restaurace
Translated title:
Business plan for a Vietnamese restaurant
Authors:
Vuong, Ha Phuong ; Špaček, Miroslav (advisor) ; Svobodová, Ivana (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je podrobné zpracování podnikatelského plánu nově zakládané vietnamské restaurace a posouzení reálnosti jeho implementace, ekonomické efektivnosti a komerční životaschopnosti. Podnikatelský plán zahrnuje charakteristiku podnikatelského záměru, analýzu prostředí a trhu, marketingový plán, finanční analýzu a v neposlední řadě analýzu rizik podnikání včetně návrhu protirizikových opatření.The goal of this thesis is to create a business plan for a Vietnamese restaurant and assessing the feasibility of its implementation, economic effectiveness and commercial viability. The business plan includes the main characteristics of the business aim. This thesis also concerns market and environmental analysis, marketing plan, financial analysis, and also business risk analysis.
Keywords:
Analysis; Business plan; Food; Strategy; Vietnamese restaurant; Analýza; Jídlo; Podnikatelský plán; Strategie; Vietnamská restaurace
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/35655