Original title:
Logistika v cateringu a aplikace HACCP
Translated title:
Logistics in catering and implementation of HACCP
Authors:
Štěpánek, Jindřich ; Mervart, Michal (advisor) ; Kruisová, Hana (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Bakalářská práce popisuje logistické procesy v malé cateringové firmě a implementaci postupů vycházejících z principu HACCP (Systém analýzy kritických kontrolních bodů), který je doporučen pro provozovatele stravovacích zařízení. Certifikát HACCP je mezinárodně uznáván a může sloužit jako doplnění pro certifikaci o zavedení managementu kvality řady ISO 9000. Práce nepopisuje zavedení plného systému HACCP, ale systému z něj vycházejícího v návaznosti na nezbytná hygienická opatření, která jsou závazná pro všechny stravovací provozy.The bachelor thesis describes the processes of logistics in a small company providing catering services and implementation of a method based on HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), which is recommended for the operaters of eating facilities. The HACCP certificate is internationally regarded and it can be a complement for ISO 9000 certificates. The thesis does not describe running complete HACCP system, but only a partial system based on HACCP and also necessary hygienic moves, which are mandatory for all the eating facilities.
Keywords:
Catering; Critical control point; HACCP; Logistics; Catering; HACCP; Kritický kontrolní bod; Logistika
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/35474