Název:
Podnikatelský plán - Fit bar
Překlad názvu:
Business plan - Fit bar
Autoři:
Kundschofský, Michal ; Cejthamr, Václav (vedoucí práce) ; Dědina, Jiří (oponent) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu k založení restaurace a ověření reálnosti tohoto projektu. Práce je rozdělena do dvou částí, a to teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na všeobecné postupy, jak vytvořit podnikatelský plán a je zde popsáno, jak by měl podnikatelský plán podle zkušených autorů a samotných podnikatelů vypadat. Náplní druhé části práce je samotný podnikatelský plán restaurace Fit bar s analýzou tržního prostředí, finančním plánem, marketingovým plánem, či popisem poskytovaných výrobků služeb.The aim of this diploma thesis is to build a business plan to establish a restaurant and verify the reality of this project. The work is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part is aimed at a general practice, how to create a business plan. Filling the second part is itself a business plan restaurant bar fit with the analysis of the market environment, financial plan, marketing plan and product description provided services.
Klíčová slova:
podnikatel; podnikatelský plán; restaurace; business plan; entrepreneur; restaurant
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/20013