Název: Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Překlad názvu: Poultry meat products, technology of production, market
Autoři: KOLÁŘ, Petr
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: drůbeží masné výrobky; Drůbeží maso; postoj spotřebitele.; produkce masa; spotřeba masa; technologické postupy; zpracování drůbeže; consumer attitude.; meat consumption; meat production; Poultry meat; poultry meat products; technology poultry processing
Citace: KOLÁŘ, Petr. Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29176

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154593


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet