Název: Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby
Překlad názvu: Senzory evaluation sort of meat product according to production
Autoři: LIŠKOVÁ, Andrea
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kvalita; Paštika; senzorická analýza; Pate; quality; sensory analysis
Citace: LIŠKOVÁ, Andrea. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28994

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154555


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet