Název: Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti
Překlad názvu: A monitoring of cultured microflora growth in yoghurt during the shelf life
Autoři: LEHEROVÁ, Hana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; jogurt; kyselost; přežívání bakterií; skladování.; acidity; bacterial survival; lactic acid bacteria; yoghurt
Citace: LEHEROVÁ, Hana. Sledování růstu kulturní mikroflóry v jogurtu v průběhu minimální doby trvanlivosti. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28991

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154552


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet