Název:
Regionální značky potravin v ČR
Překlad názvu:
Regional brands of food in the Czech Republic
Autoři:
ŽÁK, Martin Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2013
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce je zaměřena na regionální značky potravin České republiky. Teoretická část popisuje chování spotřebitele, vztah spotřebitelů k regionálním značkám potravin a regionální značky v České republice. V praktické části je vytvořena analýza regionálních značek v České republice a zhodnocen jejich význam. Analýza a vyhodnocení jsou podpořeny grafickými přílohami.This bachelor work is focused on the regional brands of food in the Czech Republic. The theoretical part describes behaviour of consumer, relationship of consumers to regional brands of food and regional brands in the Czech Republic. In the practical part is created analysis of regional brands in the Czech Republic and evaluated their meaning. Analysis and evaluation are supported by graphic supplements.
Klíčová slova:
chování; regionální značky potravin; značka; behaviour; brand; regional brand of food Citace: ŽÁK, Martin. Regionální značky potravin v ČR. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28795