Název: Stanovení spektra mastných kyselin ve vybraných pokrmových tucích
Překlad názvu: Determination of the fatty acids composition in selected shortenings
Autoři: RAZIMOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hmotnostní spektrometrie.; Lipidy; mastné kyseliny; plynová chromatografie; fatty acids; gas chromatography; Lipids; mass spectrometry.
Citace: RAZIMOVÁ, Jana. Stanovení spektra mastných kyselin ve vybraných pokrmových tucích. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/30345

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-153787


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-08, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet