Název: Strategie podniku potravinářské výroby
Překlad názvu: Strategic management in the business of food production
Autoři: HRÁCHOVÁ, Iveta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza pěti sil; finanční analýza; mezipodnikové srovnání; STEP analýza; strategický management; vnější a vnitřní analýza podniku; benchmarking; evaluation of the internal and external climate; financial analyses; Porter analyses five forces; STEP analyses; strategic management; SWOT
Citace: HRÁCHOVÁ, Iveta. Strategie podniku potravinářské výroby. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28525

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-153610


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-08, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet