Název: Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
Překlad názvu: The research of the quality of gastronomy in selected restaurants in České Budějovice
Autoři: DVOŘÁK, David
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gastronomie; stravovací zařízení; catering facilites; gastronomy
Citace: DVOŘÁK, David. Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29902

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-152901


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-04-24, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet