Název: Antioxidační látky v potravinách a jejich funkce při obraně organismu před účinky volných radikálů
Překlad názvu: Antioxidants in Food and Their Function in the Process of Defence Against the Free Radicals Effects
Autoři: MOUDRÁ, Táňa
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; oxidační stres; polyfenoly; stopové prvky; vitamíny; volné radikály; antioxidants; free radicals; oxidative stress; polyphenols; trace elements; vitamins
Citace: MOUDRÁ, Táňa. Antioxidační látky v potravinách a jejich funkce při obraně organismu před účinky volných radikálů. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/27500

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-152884


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-04-24, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet