Název: Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu.
Překlad názvu: Options affecting meat texture profile of common carp (\kur{Cyprinus carpio}) under different breeding technologies.
Autoři: CEPÁK, Miloš
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Citace: CEPÁK, Miloš. Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu.. České Budějovice, 2013. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/17808

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-152522


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2013-04-10, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet