Název: Klasické a inovační možnosti konzervace potravin
Autoři: Čamajová, Mária
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: slo
Klíčová slova: konzervační postupy; mikroorganismy; zkáza potravin

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=45997

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-150582


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-02-14, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet