Název: Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby
Překlad názvu: Information Caterers on Hygiene Requirements for Food Services
Autoři: ANDRÁŠIKOVÁ, Nikoleta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HACCP - Hazard Analysis Critical Control Points; Hygiena výživy; Provozovatelé stravovacích služeb; Veřejné stravování; catering; HACCP - Hazard Analysis Critical Control Points; hygiene of nutrition; operators of catering services
Citace: ANDRÁŠIKOVÁ, Nikoleta. Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/26582

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-138096


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet