Original title: Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro raná vývojová stádia ryb
Translated title: The influence of repeated defrosting on nutritional efficiency of Artemia salina nauplii for early developmental stages of fish
Authors: HULAN, Petr
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Artemia salina; frozen zooplankton; nutritional efficiency; Oryzias latipes; Artemia salina; mražený zooplankton; nutriční účinnost; Oryzias latipes
Citation: HULAN, Petr. Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro raná vývojová stádia ryb. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24870

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137495


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share