Název: Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro raná vývojová stádia ryb
Překlad názvu: The influence of repeated defrosting on nutritional efficiency of Artemia salina nauplii for early developmental stages of fish
Autoři: HULAN, Petr
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Artemia salina; mražený zooplankton; nutriční účinnost; Oryzias latipes; Artemia salina; frozen zooplankton; nutritional efficiency; Oryzias latipes
Citace: HULAN, Petr. Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro raná vývojová stádia ryb. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24870

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137495


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet