Original title: Vyhodnocení intenzivního chovu candáta obecného (Sander lucioperca) v provozních podmínkách včetně posouzení kvality finálního produktu
Translated title: Evaluation of the intensive culture of pikeperch (Sander lucioperca) under commercial-scale conditions including the quality of the final product
Authors: JABLONICKÁ, Dagmara
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chemical composition; fatty acid profile; fillet yield; sensory analysis; the texture of meat; chemické složení; profil mastných kyselin; sensorické analýza; textura masa; výtěžnost filet
Citation: JABLONICKÁ, Dagmara. Vyhodnocení intenzivního chovu candáta obecného (Sander lucioperca) v provozních podmínkách včetně posouzení kvality finálního produktu. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24841

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137481


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share