Název: Reakce odrůd brambor na desikaci
Překlad názvu: The responce varieties of potato at desiccation
Autoři: ZENÁHLÍK, David
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Brambory; desikační látka; obrost; odrůda; ukončení vegetace; vločkovitost; desiccation substance; flakiness; Potatoes; termination of vegetation; variety
Citace: ZENÁHLÍK, David. Reakce odrůd brambor na desikaci. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24447

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137364


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet