Original title: Porovnání kvality zrna ozimých a jarních odrůd pšenice
Translated title: The comparison of winter and spring wheat quality
Authors: UHLÍKOVÁ, Jindřiška
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: evaluation of quality; falling number; gluten; mass per hectolitre; moisture; N-substances; spring wheat; winter wheat; Zeleny test; hodnocení kvality; jarní pšenice; lepek; N-látky; objemová hmotnost; ozimá pšenice; Zelenyho test; číslo poklesu
Citation: UHLÍKOVÁ, Jindřiška. Porovnání kvality zrna ozimých a jarních odrůd pšenice. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/24246

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137312


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share