Název: Zpracování a kvalita krůtího masa
Překlad názvu: Processing and quality of turkey meat
Autoři: ŠIKOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: drůbež; jateční opracování; Krůtí maso; kvalita drůbežího masa.; poultry; quality of poultry meat.; slaughter processing; Turkey meat
Citace: ŠIKOVÁ, Jana. Zpracování a kvalita krůtího masa. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24100

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137238


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet