Original title: Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě
Translated title: Factors affecting quality of raw cow´s milk during milking and storage at farm
Authors: HAVRÁNKOVÁ, Iveta
Document type: Bachelor's theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alimentary infection; cooling of milk; microbiology; milk stocking; pathogenic microorganisms; process of milking; raw milk; alimentární infekce; chlazení mléka; dojení mléka; mikrobiologie; patogenní mikroorganismy; skladování mléka; syrové mléko
Citation: HAVRÁNKOVÁ, Iveta. Faktory ovlivňující jakost mléka při jeho získávání a ošetřování v prvovýrobě. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23977

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137189


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-01-23, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share