Název: Analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově
Překlad názvu: Analysis of catering services in Cesky Krumlov
Autoři: MAJERSKÁ, Dana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: produkt; služba; stravovací služba; stravování; catering; catering service; product; service
Citace: MAJERSKÁ, Dana. Analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19588

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-136436


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet