Original title:
Analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově
Translated title:
Analysis of catering services in Cesky Krumlov
Authors:
MAJERSKÁ, Dana Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Téma této bakalářské práce je analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově. Sekundární data byla získána z odborné literatury a internetových zdrojů. Primární data byla získána díky dotazníkovému šetření. Hlavním cílem této bakalářské práce byla analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově z pohledu zákazníka a současně návrh možných změn, které by vedly ke zlepšení současného stavu.The theme of this thesis is the analysis of catering services in Cesky Krumlov. Secondary data have been studied from literature and Internet sources. Primary data have been obtained through a questionnaire research. The main aim of this thesis was to analyze the catering services in the Czech Krumlov from a customer perspective and and after that suggest the improvement of catering services.
Keywords:
catering; catering service; product; service; produkt; služba; stravovací služba; stravování Citation: MAJERSKÁ, Dana. Analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19588