Název: Dušená šunka - výroba, složení, kvalita
Překlad názvu: Stewed ham - production,structure,quality
Autoři: KLIMEŠOVÁ, Hana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: vaznost masa; čistá svalová bílkovina; škrob; šunka; ham; meat viscosity; pure muscle protein; starch
Citace: KLIMEŠOVÁ, Hana. Dušená šunka - výroba, složení, kvalita. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19399

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-136121


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet