Original title:
Analýza stravovacích zařízení VŠE Praha Žižkov
Translated title:
Analysis of food and beverage facilities at University of Economics in Prague Žižkov
Authors:
Kremlová, Hana ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Jarolímková, Liběna (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Tato práce popisuje společné stravování, a to jak veřejné, tak i účelové. Zaměřuje se na školní stravování, jeho vývoj, charakteristiku a význam. Jejím hlavním tématem je srovnání 6 stravovacích zařízení na VŠE Praha Žižkov -- menzy Italská, Pizzy VŠEm, Akademického klubu, občerstvení v Rajské budově, bufetu v Nové budově a restaurace v Nové budově. Cílem práce bylo analyzovat tyto provozovny a pomocí dotazníkového šetření zjistit spokojenost studentů s jejich nabídkou, cenou, personálem a pokusit se formulovat návrhy na zlepšení.This bachelor thesis describes public food and beverage services. It focuses on school catering, its development, characteristics and importance. The main topic of the thesis is to compare 6 food and beverage facilities at the University of Economics in Prague Žižkov: university canteen Italská, Pizza VŠEm, Academic Club, snack-bar at the Rajská building, buffet at the New building and restaurant at the New building. The objective was to analyze these facilities and find out the students'opinios about the quality, prices and personnel trough questionnaires.
Keywords:
food and beverage facilities; food and beverage services; university canteen; menza; společné stravování; stravovací zařízení na VŠE
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/15870