Název:
Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu
Překlad názvu:
Technological Quality of Sausages and Bologna Salamis - Consumption Impact
Autoři:
PRŮŠA, Radek Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce je zaměřená na problematiku jakosti a kvality jemně mělněných masných výrobků. Hlavním tématem je jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků ve vztahu ke spotřebě a vývoji technologií. V diplomové práci lze nalézt přehledné porovnání původních a současných receptur tří vybraných zástupců jemně mělněných masných výrobků. Pohled na kvalitu a jakost jemně mělněných masných výrobků na českém trhu odhalilo dotazníkové šetření.The diploma thesis is focused on issue of quality of gently comminuted meat products. The main topic is quality of gently comminuted meat products in relationship to consumption and technology development. There is a clear comparison of original and contemporary recipes of three selected meat products. The questionnaire survey has found out the opinion on comminuted meat products traded on Czech market.
Klíčová slova:
kvalita; masný výrobek; vývoj; development; meat product; quality Citace: PRŮŠA, Radek. Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19464