Název: Regionální gastronomie ve Středočeském kraji
Překlad názvu: Regional gastronomy in the Central Bohemian region
Autoři: Nekvasilová, Šárka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Jarolímková, Liběna (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: certifikace; cestovní ruch; gastronomická turistika; kvalita; regionální gastronomie; certification; gastronomic tourism; quality; regional gastronomy; tourism

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/32415

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115463


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-27, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet