Název:
Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů
Překlad názvu:
Sensory evaluation of selected milk products
Autoři:
HALÁMKOVÁ, Eliška Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem diplomové práce bylo provést pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnocení vybraných mléčných produktů. Na základě navrženého dotazníku se provedl zároveň průzkum týkající se spotřeby a obliby vybraných komodit. Diplomová práce byla součástí řešení projektu OP VK CZ.1.07/2.3.00/09.0081: "Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství".The aim of this thesis was carried out using one of the methods of analysis of sensory evaluation of selected dairy products. Based on the proposed questionnaire survey carried out simultaneously on consumption and preference for selected commodities. The thesis was part of the project ECOP CZ.1.07/2.3.00/09.0081: "Comprehensive training of human resources in the dairy."
Klíčová slova:
kysané mléčné výrobky; mléko; mléčné výrobky; senzorické hodnocení; dairy products; fermented milk products; milk; sensory evaluation Citace: HALÁMKOVÁ, Eliška. Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19529