Název:
Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace
Překlad názvu:
Effect of parity on the composition of cow milk fat
Autoři:
HANZLÍKOVÁ, Klára Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem této diplomové práce bylo posouzení spektra mastných kyselin mléčného tuku dojnic ve vybraném zemědělském podniku v závislosti na pořadí laktace a vysvětlení příčin rozdílů.The evaluation of influence of parity on fatty acids content in milk fat of cows from selected farm and defining of difference between lactations were main topics of this thesis.
Klíčová slova:
dojnice; laktace; mastné kyseliny; mléčná užitkovost; mléčný tuk; plemeno; pořadí; složení mléka; breed; cow; fatty acids; lactation; milk composition; milk fat; milk yield; parity Citace: HANZLÍKOVÁ, Klára. Složení mléčného tuku skotu v závislosti na pořadí laktace. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19525