Název: PSE a jeho vliv na kvalitu vepřového masa do 48 hodin po porážce
Překlad názvu: PSE-Defect - Quality Impact During 48 Hours After Slaughtering
Autoři: PUDIVÍTR, Aleš
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jakost; pH masa; PSE; světlost masa; vepřové maso; ztráta masné šťávy odkapáním; drip loss; meat colour; pH; pork; PSE; quality
Citace: PUDIVÍTR, Aleš. PSE a jeho vliv na kvalitu vepřového masa do 48 hodin po porážce. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19466

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-113867


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-13, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet