Název:
Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu
Překlad názvu:
Technological Quality of Hams and Smoked Meats - Consumtion Impact
Autoři:
DOLEŽELOVÁ, Miroslava Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] V této diplomové práci se zabývám kvalitou uzených mas a šunek ve vazbě na jejich spotřebu. U uzeného masa a šunek jsem se zaměřila a předkládala k porovnání vzorky, které pocházely z průmyslové výroby, od různých výrobců.This thesis deals with quality meats and smoked hams in relation to their consumption. The smoked meat that I focused on and presented the hams samples came only from industrial production .
Klíčová slova:
kvalita; maso; uzené maso; meat; quality; smoked meat Citace: DOLEŽELOVÁ, Miroslava. Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19463