Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 48 záznamů.  začátekpředchozí39 - 48  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza druhů a forem cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Votice
SKOPCOVÁ, Veronika
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat druhy a formy cestovního ruchu ve zvolené oblasti {--} Votice. Vedlejším cílem práce je navrhnout a inovovat nabídku a připravit produktový balíček. Vlastní dotazníkové šetření potvrdilo dvě zvolené pracovní hypotézy {--} ve Voticích převládá domácí cestovní ruch a návštěvníci Votic a okolí jsou spíše tranzitující účastníci cestovního ruchu. Na základě výsledků vlastního dotazníkového šetření byly navrhnuty dva produktové balíčky.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Táborska
VOVSOVÁ, Jitka
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími službami v oblasti Táborska. Hlavním cílem práce je analýza trhu ubytovacích a stravovacích služeb. Data byla čerpána z primárních a sekundárních zdrojů. Z dat získaných z řízených rozhovorů, dotazníkového šetření, pozorování a ze sekundárních zdrojů byla zpracována syntéza údajů. V závěru práce byly na základě syntézy údajů stanoveny návrhy a opatření pro ubytovací a stravovací zařízení ve zkoumané oblasti.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Lipensko
SEMOTAMOVÁ, Petra
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími zařízeními v regionu Lipensko. Hlavním cílem práce je analýza trhu ubytovacích a stravovacích služeb ve zkoumané oblasti. Data byla získána pomocí dotazníkového šetření, řízenými rozhovory, vlastním pozorováním a sekundárními údaji, které sloužily k vypracování situační analýzy. Na základě vypracování této části, byla zjištěna situace ubytovacích a stravovacích zařízení v daném regionu. Situační analýza odhalila nedostatky, z kterých vyplynuly návrhy a opatření pro zkvalitnění poskytovaných ubytovacích a stravovacích služeb.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Písecko
POJEROVÁ, Adéla
Bakalářská práce se zabývá analýzou ubytovacích a stravovacích služeb ve vymezené oblasti Písecka a problematikou jejich poskytování, která je řešena jak ze strany poptávky, tak i nabídky. To umožnilo především terénní šetření v podobě řízených rozhovorů a dotazníků, které spolu se sekundárními údaji a vlastním pozorováním poskytlo potřebné informace, ze kterých mohla být následně sestavena syntéza údajů. Ta nastínila některé problémy a nedostatky a stala se vhodným podkladem pro sestavení návrhů a opatření, které jsou předloženy v závěru práce.
Catering jako součást služeb cestovního ruchu
DOSKOČILOVÁ, Eliška
Práce se věnuje analýze trhu stravovací služeb v oblasti Blatensko a zkoumá možnosti zavedení regionálního produktu cestovního ruchu v dané oblasti. Další oblastí zájmu této práce je analýza cateringu na zámku Lnáře.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v Českém Krumlově
KAMBOVÁ, Monika
Bakalářská práce je zaměřena na poskytované služby cestovního ruchu v Českém Krumlově. Na základě analýzy trhu cestovního ruchu je zmapována a vyhodnocena situace ubytovacích a stravovacích služeb. Dále je v práci přehled o počtu, významu a úrovni zmiňovaných služeb. Nechybí podrobná analýza vybraného ubytovacího zařízení a v závěru práce jsou podány návrhy a doporučení na zlepšení a rozvoj poskytovaných ubytovacích a stravovacích služeb.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Strakonicko
LINHARTOVÁ, Monika
Bakalářská práce podrobně popisuje ubytovací a stravovací služby v oblasti Strakonicko. Cílem práce bylo zanalyzovat nabídku ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti. To umožnilo především vlastní zkoumání a pozorování, provedení dotazníkového šetření a řízených rozhovorů. Potřebné informace se staly podkladem k sestavení syntézy údajů. Ta následně přispěla k vypracování návrhů a opatření, které jsou uvedeny v závěru práce.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Kutná Hora
FORMÁNKOVÁ, Zuzana
Cílem práce bylo zanalyzovat trh ubytovacích a stravovacích služeb ve vymezené oblasti Kutná Hora. V práci byla použita sekundární a primární data. Z dat získaných z terenního šetření, řízených rozhovorů a vlastního pozorování byla zpracována situační analýza, která sloužila k získání celkového pohledu na situaci ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti. V závěru práce byly navrženy návrhy a opatření, které přispějí k rozvoji služeb ve městě.
Charakteristika sítě gastronomických zařízení ve Zlínském kraji
Juřena, David ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Charakteristika stravovacích služeb, jejich třídění a formy, seznámení se Zlínským krajem a městem Zlín. Analýza vývoje stravovacích zařízení v tomto kraji a analýza vybraných stravovacích provozoven se zaměřením na koncept Czech Specials.
Analýza možnosti stravování zaměstnanců
Zrcková, Kateřina ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce)
Diplomová práce charakterizuje stravovací služby, především pak účelové stravování a hlavně jeho největší část - zaměstnanecké stravování. Stručně popisuje jeho vývoj a současný stav. Popisuje možnosti stravování zaměstnanců na letišti Praha Ruzyně, konkrétně ve dvou největších společnostech ČSA a.s. a Správa Letiště Praha, s.p.. Závěr práce se věnuje průzkumu spokojenosti zaměstnanců letiště Praha Ruzyně s nabízeným (poskytovaným) závodním stravováním.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 48 záznamů.   začátekpředchozí39 - 48  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.